Gömbpanorámák

A gömbpanorámás felvételek és a virtuális túrák napjaink leghatékonyabb internet alapú reklámeszközei. A speciális fényképezőgéppel és szoftverrel készített panoráma fotók olyan virtuális teret hoznak létre, melynek a szemlélő is aktív részesévé válik.

Kényelmes

  • A látogató otthonából maga fedezheti fel úti célját, hotelszobáját.
  • Saját tempójában járhatja be a megvásárolni kívánt ingatlan minden helyiségét.


Megbízható

  • A tér minden pontja bejárható az interaktív módszer segítségével.
  • A terek egymásba fűzhetők, életre kelthető a kép, a hang és fény effektusok még valószerűbbé teszik az élményt.


Egyénre szabott

  • A különleges technikának köszönhetően a megrendelő kívánsága szerint dönthet a túrák összetételéről, a navigáció módjáról és a speciális effektusok alkalmazásáról.

Miért jó ez vállalkozásának?

A túrává összefűzött panorámafotók olyan virtuális teret hoznak létre, aminek maga a szemlélő is aktív résztvevöje. A látogató körbejárhatja, meghallgathatja és közelebbről is megnézheti a helyszínt, részévé válik a cselekménynek.

A panorámafotók másik nagy előnye, hogy méretük kicsi, így a felhasználóknak nem kell hosszú perceket várakozni, míg a prezentáció betöltődik. Weboldalakba könnyen beépíthetőek.

A virtuális túra nem csak lenyűgözi a szemlélőt, de sokkal emlékezetesebbé is teszi a látottakat. Amit kínálunk, az egy új interaktív marketing eszköz mely üzenetét sokkal hatékonyabban közvetíti. Bizalmat kelt a fogyasztókban és ez által növeli cége népszerűségét és imázsát.