Ingatlan marketing

Mi teszi a virtuális túrát napjaink leghatékonyabb ingatlan piaci marketing eszközévé?

Napjainkban az ingatlan hirdetések jellemzően képek és alaprajzok bemutatására épül. Egy-egy helyszín bemutatásához számtalan fotóra van szükség, és még ekkor sem adhatunk teljes és átfogó képet az ingatlanról. Nem látható, hogy milyen a helységek kapcsolódása, térbeli elhelyezkedése.

A mi technológiánk lényege, hogy olyan illúziót keltünk, mintha a leendő ügyfél már a kiszemelt helyszínen lenne és ezt a saját tempójában ”körbejárhatja”. Séta közben betekint az egyes helyiségekbe, érzékeli a bútorokat, tárgyakat, kitekinthet az ablakon. Kis alaprajzzal kiegészítve egyértelművé válik a terek egymáshoz viszonyított nagysága is.

Hogyan segíti ügyfeleit a döntésben?

A virtuális túrák számottevően több információt hordoznak, mint a hagyományos fotók. A látogató a valóságot jobban megközelítő, és térben jobban elképzelhető információt kap. A több információ növeli ügyfele bizalmát, és elosegíti pozitív döntéshozatalát.

Egy új, és érdekes eladási eszközzel vértezi fel cégét. A lakás eladók 80% kimondottan hasznos szolgáltatásnak tartja a virtuális túrát, a vásárlóknak pedig 90% részesíti előnyben azokat az ügynökséget, akik ezt a technológiát már alkalmazzák.

Egy 24 órás ügyfélszolgálatot kap mely a világon bárhonnan elérhető. A lakásvásárlók több mint 70% az internetet használja a megfelelő ingatlan megtalálásához.

Növeli forgalmát, és ügyfeleinek időt spórol azzal, hogy hatékonyabb és bővebb információval segíti elő a választást.

A virtuális túra alkalmazása a már bevált marketingeszközök mellett kiemeli vállalatát a versenytársak közül, és versenyelőnyt biztosít.

Leave a Reply